Installationsinstruktioner Kwikee Electric Steps

Kwikee elektriska steg används för husvagnar, husbilar resor och släpvagnar. Storleken och höjden på dessa typer av fordon kan orsaka stress på fotleder och knän från klättring i och ut ur dem. Kwikee elektriska åtgärder för att undanröja det trycket. De stöder upp till 750 pounds och automatiskt slutar att fungera om de träffar ett okänt föremål. RV, resa husbil eller släpvagn kan inte röra sig medan Kwikee elektriska steget är helt utsträckt. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ställ stegen till sin fulla, utsträckta läge. Fäst fyra-wire kontakten från styrenheten till pigtail på steget.
2

Jorda 12-volts batteri. Anslut den 10-gauge gröna kabeln till den negativa polen på batteriet. Fäst de två röda kablarna från pigtail till den positiva polen på batteriet.
3

Anslut den andra änden av den 10-mätare tråd till marken chassit. Anslut den bruna ledningen från pigtail till den negativa polen på batteriet.
4

Anslut den röda och vita kabeln från pigtail till den positiva polen på batteriet.
5 < p> Montera omkopplaren på en plats du föredrar. Anslut den andra änden av den bruna ledningen till dörrkontakt. Anslut den 16-gauge wire till marken chassit och den andra änden till den andra terminalen hos de Kwikee elektriska steg.
6

Placera dörren omkopplaren i dörrkarmen. Verifiera att stegen fungerar. De är gjorda så att du inte kan köra RV om åtgärder förlängs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86336.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.