Hur man lägger in en vinschkabel på en Warn vinsch

Installera en vinsch kabel på din Warn vinsch är en snabb och enkel process. Du kan installera den nya vinsch kabel på några minuter. Oavsett om du installerar line fabriken standard eller uppgradera till en syntetisk linje, är processen densamma. Vinschen kommer att göra det mesta av arbetet åt dig. Var försiktig när buffra kabeln så att händer och kläder förblir säkert avstånd från vinschtrumman. Saker du behöver
vinschkabel
Wrench in
fordon eller annan stabil fästpunkt
Visa fler instruktioner
1

Thread vinschen kabeln genom mässan -leder på framsidan av din Warn vinsch, och vara säker på att det kommer att rulla från basen av trumman vid spolning.
2

Trä kabeln kvarhållande bulten genom öglan på din vinsch kabel och in trumman. Detta kommer att säkra din vinsch kabel på trumman innan du rullar kabeln helt på plats. Dra åt behållande bult med en skiftnyckel. Dra inte åt bulten, annars riskerar du att strippa gängorna.
3

Varva ner din vinsch kabel så att det körs i en rak linje. Fäst änden av vinschen kabeln till ett extra fordon eller post. Placera växeln i neutralläge för att låta bilen rulla medan du sakta vinscha linjen i att rulla den på trumman. På trumman i trånga slingor
4

Spool linjen. Kontrollera att kabeln är lindad så nära som möjligt på trumman. Rulla hela vinschen lina på trumman i skikt, är noga med att hålla kabeln från att vara trassliga.
5

Haka loss kabeln från fordonet eller lägga dig förankrade när de flesta av linjen är på trumma. Spool resterande lina på trumman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83551.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.