Hur man installerar Sparco Säten

Sparco stolar är populära eftermarknaden uppgradering till det inre av en bil eftersom de är race specifikation säten som ger större säkerhet och stöd samt att bli accepterad av de flesta race ligor för sina sittplatser krav. Installera Sparco stolar kan ta lite tid, främst på grund av avskaffandet av den föregående sätet, men själva installationen är en enkel process. De Sparco stolar är utformade för att bulten på moderna strukturer sätesstöd utan modifikation. Saker du behöver
Wrench in
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Shut bilen och sätta handbromsen på. Det finns ingen risk för att bilen flyttas men parkeringsbromsen håller bilen från nervösa när du arbetar med den. Öppna dörren och leta bultarna som håller den nuvarande sitsen till sitsstödskonstruktionen. Den typ av nyckel du behöver beror på märke och modell av bil du installerar sätet på.
2

Wrench bultarna off. Du kan använda ett elverktyg om du har en. Det finns ingen risk för vridning någon av delarna. Skjut det gamla sätet för hand - försiktig i nackskinnet interiören med undersidan av sätet som det är fullt av metall flänsar. Du kan behöva koppla några kraftledningar om den gamla stolen hade makt komponenter. Dessa ledningar kommer att dra för hand och bör undanstoppad eftersom Sparco stolen inte behöver ström.
3

Skjut Sparco sätet på sitsstödskonstruktionen tills hålen laguppställningen. Skjut bultarna igen och dra åt tills det är ordentligt. Det är okej att använda ett elverktyg. Om stolen rör sig när man trycker, då bultarna ännu inte tätt nog.
4

sitta på stolen och kör på en parkeringsplats eller annat avskilt drivande område att testa stolen. Sitsen ska inte röra sig alls ens vid höga G-svängar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85432.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.