Hur Mold en gastank

Motorcyklar är ofta anpassade som ett sätt att uttrycka ryttarens personlighet, stil och ambition. En motorcykelns bensintank kommer att vara en stor del av någon anpassning projekt. Skapa en skräddarsydd tank motorcykel gas är möjligt med rätt verktyg och en vilja att lyckas. Saker du behöver
Maskeringstejp
Byggande Krita papper
eller markör
Wood
Såg
valsat stål, 16 gauge
Beverly skjuvning
Butcher papper
Trä buck
fjäderklämmor
Metal krympande maskin
Profilering maskin
Dies
slaghammaren
TIG svetsare
Mjuk väska
Mallet
Engelska hjulet

Visa mer instruktioner
1

göra ett mönster för bensintanken på en stor bit kraftigare papper. Rita linjer med en markör, krita eller maskeringstejp.
2

tjäna pengar eller blankett från trä genom att vrida på mönstret till tredimensionella bitar. Be en snickare att göra detta för dig om du är obekant med träbearbetning. Lay mönsterdelarna på 16-gauge stål. Trace runt mönster och klipp ut dem med en Beverly skjuvning.
3

Shape stålet genom curling den runt en stor rulle (detta kan vara en pappersrulle eller något liknande). Forma stålet ytterligare genom curling den runt bocken och spänna fast den på plats.
4

Sänk framkant av tanken med en krympande maskin. Forma den rullade kanten ytterligare genom att sätta det genom en beading maskin, vilket gör kanten. Definiera formen vidare med dynor som finns i butiker auto utbudet. Jämna ut bucklor med en slaghammare.
5

Kläm sidorna av tanken tillsammans mot bocken. Löda metall tillsammans med en TIG svetsare. Vänd ner bitar av stål för tankens topp med en krympande maskin. Forma mitt i tankens topp med en hammare och en mjuk väska.
6

Slät ut bucklor igen med en engelsk hjul. Montera och svetsa bitar av bränsletanken tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86305.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.