Hur man installerar stänkskärm nödraketer på en F-150 OEM

Installera original nödraketer utrustning fender på din Ford lastbil är en av de snabbaste och enklaste installationer du kan utföra hemma. Stänkskärm nödraketer är mycket användbar för off-road körning. De förhindrar skador på fendrar av lastbilen, och hålla lera och skräp bort av bilens lack. Stänkskärm nödraketer kan ge från 2 till 6 inches av extra skydd. De kan installeras med hjälp av skruvarna lager fender på lastbilen och dubbelhäftande skum tejp. Saker du behöver
Skruvmejsel
Tvättsprit
ren bomullstrasa
Visa fler instruktioner
1

Rengör området runt hjulet väl där fender flare kommer att installeras med hjälp av en ren trasa fuktad med tvättsprit. Se till att all smuts och skräp avlägsnas från färgen så att den dubbelhäftande skum tejp för att ordentligt hålla sig till den målade ytan.
2

Lossa skruvarna hittar du på insidan läppen truckens fender. Det finns sex som är belägna i utkanten av F150: s hjulhuset, samt en på vardera sida nedtill.
3

Peel stöd av dubbelhäftande skum tejp som är fäst på baksidan av Ford F150 fender flare. Rikta fender flare på plats så att monteringshålen på blossa linje med monteringshålen som du tog bort skruvarna i det tidigare steget. Tryck på fender flare försiktigt men bestämt i position för att fästa dubbelhäftande tejp på fender av lastbilen.
4

tillbaka skruvarna genom monteringshålen i fender flare, dra ner dem med hjälp av skruvmejsel. Alla fyra stänkskärm nödraketer installera på hjulhusen i F150 på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87051.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.