Hur vill montera högtalare i en vintage lastbil

Klassiska bilar är inte kända för sin radio och högtalare. Majoriteten av tappning lastbilar använda en enda, in-dash högtalare. Återställa en klassiker innebär att sätta den tillbaka i sitt ursprungliga skick, vilket inte alltid tilltalar människor med en önskan om modern lyx. Uppgradera din lastbil för att möjliggöra för MP3-spelare, cd-spelare eller en enkel, kvalitet radio krävs en ändring av interiören. Gamla lastbilar använder standardiserade fästen och lätt åtkomstpaneler, vilket gör installation och kabeldragning en ny radio enkel. Montering av högtalare medför vissa problem. Saker du behöver
Angle-kvarn
Drill
Plåtskruvar
gummibrickor
skruvmejsel
Ratchet
Marker
Måttband
Show Mer Instruktioner
1

bort dörrpanelerna. De flesta äldre bilar har paneler plåtdörr som skruven på plats. Använd en skruvmejsel och spärr för att ta bort panelerna.
2

Rulla ner fönstret och mäta djupet från öppningen för panelen till fönstret. Mät djupet av könen för högtalaren. Du bör ha minst 1/2 tum skillnaden mellan de två mätningarna för att kunna montera högtalaren i dörren. Mest vintage lastbil dörrar rymmer en 5,25-till 6-tums högtalare.
3

spåra platsen för högtalaren på panelen. Placera högtalaren upp och ned på panelen och markera hålen för skruvarna. Trace den yttre formen av högtalaren på panelen. Rita en cirkel (eller oval för ovalt formade högtalare) ungefär 1/4 tum inuti den yttre formen av högtalaren. Cirkeln är att möjliggöra för högtalaren för att passa genom panelen när den är monterad på utsidan av panelen.
4

Skär ut den inre cirkeln med en vinkel-kvarn. Gå långsamt och försiktigt med snitten på grund av storleken av verktyget. Du kan använda ett alternativt verktyg så länge du installera ett skärande eller diamantklinga.
5

Borra upp skruvhålen.
6

Sätt tillbaka panelen till dörren . Håll högtalaren på plats och rulla ner rutan. Fönstret bör inte komma i kontakt med högtalare alls medan det är på väg ner.
7

Montera högtalaren till panelen med plåtskruvar med gummibrickor mellan talaren och panelen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84969.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.