Hur man målar E39 bromsoken

Måla din E39: s bromsoken är bara ett av de många sätt du kan anpassa din bil. Målade bromsoken är ett populärt alternativ bland E39 entusiaster, med färdigmålade bromsok till salu. Måla dina egna bromsok låter dig välja exakt färg du vill för en unik look, samtidigt som den hjälper dig att spara pengar som du annars skulle spendera på dyrare målade bromsoken. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Ratchet och Hylsnyckelsats
mekaniker tråd
Rotary Tool Review Slipa hjulinfästning
Brake Cleaner Review Shop handduk
Maskeringstejp
Kartong
Hög temperatur keramisk sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

bort muttrarna med en rörtång och höja fordonet i luft med en domkraft. Demontera hjulet och använd en Ratchet och uttag för att koppla bort bromsoket från bromsok fästet. Lyft bromsok från rotorn, och häng upp den i luften med mekaniker tråd
2

Ta bromsbelägget, och förbereda bromsoket för målning genom att ta bort ytrost finns på bromsok:. Använd en roterande verktyg med en slipning hjulinfästning att avlägsna ytrost. Rengör bromsok av med en tillämpning av broms renare och en butik handduk.
3

masken bromsok kolv och andra rörliga delar med maskeringstejp. Skydda hjulhuset och andra delar av fordonet med kartong och maskeringstejp.
4

Spraya en liten mängd av hög temperatur keramiska sprayfärg i en plastmugg. Använd en pensel för att applicera färg på svåra att nå områden i bromsoket.
5

Applicera 05:55 tunna, jämna lager av hög temperatur keramiska sprayfärg på bromsoket. Färgen appliceras i en långsam, svepande rörelse för att undvika att missa fläckar eller översprutning andra områden. Låt färgen torka i minst 15 minuter mellan lagren.
6

Låt färgen torka tills det inte känns klibbig längre. Upprepa processen för andra bromsok. Sätt tillbaka bromsoket till bromsok fästet och rotor. Montera tillbaka hjulet på navet och dra åt muttrarna. Sänk bilen till marken.
7

Låt färgen härda ordentligt innan du kör fordonet., Vilket kan ta upp till 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85995.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.