Hur ändrar jag platser på en 1983 BMW?

År 1983 erbjöd BMW flera modeller i sin line-up, inklusive 3-serien, 5-serien, 6-serien och 7-serien. Dessa är alla stora bilar i sin egen rätt, men de erbjuder mycket olika körupplevelser. Den 3-serien är en mindre, mer ekonomisk bil, medan 5 och 6-serien är mid-range lyxbilar med starka resultat. Vid den övre änden är det 7-serien som, som den största bilen i området, är också den mest lyxiga och tillmötesgående till sina passagerare. Ändra framsätena i någon av dessa BMW är relativt okomplicerad. Ändra baksätena är också möjligt, men du måste installera samma typ av säten att bilen redan har för att dem att enkelt installera. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Open-ended skiftnycklar
Seat adaptrar
Borrmaskin (om att göra adaptrar) katalog Borrspetsar
Visa fler Instruktioner

1

bort sätena. De kommer att hållas i med fyra bultar, en vid varje hörn på framsidan och baksidan. Skjut ryggstödet för att komma till främre bultarna och sido sätet framåt för att komma åt de bakre skruvarna. Lossa och ta bort skruvarna med en hylsa och en spärrnyckel eller en skiftnyckel. De bakre bultar kan behöva tas bort med en skiftnyckel om tillgången är alltför snäv för att använda en hylsa och spärrskaft.
2

Koppla loss kablarna om de är elmanövrerade stolar. De flesta BMW från denna tid kommer inte att ha elmanövrerade stolar, men 7-serien kommer. Ta bort säten från insidan.
3

Installera de nya platserna i stället för de gamla. Om du använder lager BMW säten från en annan modell, kommer de bolt sannolikt rätt i hålen i golvet styrelser. Till exempel kan du installera sportstolar från en annan modell till en modell som inte har sportstolar för en prestanda uppgradering. Montera skruvarna och dra dem ordentligt.
4

Använd adaptrar sits om du installerar eftermarknaden säten. Om du använder säten som är avsedda för ett brett utbud av fordon från ett företag som Recaro eller Corbeau, kommer du att behöva använda adaptrar. De adaptrar bult till befintliga bulthål i BMW. De nya platserna kommer då bulten på adaptrarna. De adaptrar bör vara tillgängliga för BMW i vilken du installerar sätena. Tänk dock på att en '83 BMW börjar bli till åren och det kan vara svårt att hitta rätt adapter för det.
5

Ändra baksätet genom att först ta bort botten. Beroende på modell, kommer dessa att dra antingen upp och släppa från ett par klämmor eller kommer att bli bult på varje sida som måste tas bort med en skiftnyckel. När botten tas bort kommer bultarna som håller ryggstödet i stället vara ses på vardera sidan. Ta dessa med en skiftnyckel. Installera de bakre sätena är den omvända för flytt. Det enda sättet att ändra de bakre sätena är att ha dem reupholstered eller att installera säten från en annan exempel av samma modell av BMW. Det finns inga anpassade eftermarknaden baksäten tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95465.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.