Hur du ansluter en 12 Volt Toggle Switch

Elektronik kräver en kraftkälla för att köra. Kraften kommer från ett batteri eller elektrisk ledning och överföres med förflyttning av elektroner. Du kan kraftelektronik på och av genom att stoppa och starta flödet av elektroner, som liknar en strömbrytare byta belysningen av och på. En vippomkopplare stoppar och startar flödet av elektroner genom att bryta och anslutning av kretsen. När omkopplaren är i läge till, är kretsen bruten och elektroner kan inte flöda. När brytaren växlar tillbaka på, fullbordas kretsen och elektroner kan flöda fritt till enheten. Saker du behöver
Vippströmställare
Kraftkälla
Skruvmejsel # 10 koppar ledningar
Visa fler instruktioner
1

Koppla från el-eller batteri källa.
2

Lokalisera de positiva och negativa kablarna. I bil ledningar, är den positiva ledningen brukar rödmarkerad och det negativa är märkt svart.
3

Anslut den positiva kabeln från batteriet eller elektriska källan till den positiva ingången på objektet som drivs , såsom en glödlampa.
4

Anslut den negativa kabeln från batteriet eller elektriska källan till den inkommande strömmen porten på vippan. Linda den exponerade änden av kabeln runt skruven och dra åt skruven.
5

Anslut en kabel från utgången på vippbrytare till minuspolen på det objekt som drivs. # 10 koppar ledningar skall användas om ledningar inom ett hem.
6

Återanslut huvudsakliga el eller batteri källa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87160.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.