Hur omvänd bilden på en backup kamera

När du har installerat en backup kamera på ditt fordon, måste du vända på bilden så att bilden på skärmen matchar din backspegel. Inriktningen måste matcha så att föraren inte får förväxlas med två motstridiga bilder. Den typ av kamerans teknik är att den bilden kommer att spelas in un-reflekterade, men spegeln visar en reflekterad bild. Lyckligtvis trodde de ingenjörer som utformade back-up kameror av detta och skapat enkla kontroller för dig att ändra orienteringen. Instruktioner
1

Slå på monitorn med "On /Off"-knappen.
2

Ta en titt på bilden och avgöra om det matchar backspegeln , om den gör det, finns det ingen ytterligare åtgärd för dig att ta.
3

Tryck på "Orientering"-knappen för att växla mellan orientingsalternativ. Knappen kan märkas lite olika beroende på din tillverkare. Välj Normal, Spegel, Normal Upside Down och Spegel Upside Down. Återigen kan nomenklatur vara något annorlunda på din skärm, men begreppen kommer att vara densamma. Normal visar oförändrad kamera back-up bild, Mirror visar spegelbild och bör matcha din backspegel. De två uppochnervända inställningar spelar in eftersom kameran kan monteras på många olika positioner, till exempel, att upp och ner dra nytta av ett praktiskt befintliga ledningar hål.
4

Tryck på knappen tills du får det resultat du vill ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84194.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.