Reese bromsare Digital Broms Controller Kopplingsinstruktioner

The Reese Digital broms controller ger ström för upp till fyra släpvagnsbromsar. Den använder en digital utgång indikator för exakta justeringar av tågföraren. En broms controller övervakar fordonets retardation och bromspedalen ansökan för att avgöra hur mycket trailer motorbroms behövs för att bistå fordonet. Det ger då den effekt som krävs för att aktivera släpfordonets elektriska bromsar. Anslutning av Reese Digital broms controller är enkelt när du vet vad varje tråd gör. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakter
eltejp
Tänger
sidavbitare
Visa fler instruktioner
1

Kör den röda tråden bakom bromspedalen och fäster tråden för bromspedalen switch. Detta är vanligtvis en liten svart låda med en omkopplare på ena änden och en tråd på den andra. Anslutningen görs genom att placera en tråd i varje spår av en Scotchlok kontakten och stänga porten tills den låses.
2

Kör blå kabeln längs ena sidan av fordonet till lastutrymmet. Fäst den blå kabeln till den blå kabeln till trailern sele med en butt-kontakt. Detta fungerar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap samband med eltejp.
3

Lokalisera den svarta, runda gummigenomföring som ger passage från förarens fot väl till motorrummet. Skär ett litet hål i mitten med en kniv.
4

Guide svartvit tråd genom detta hål. Öppna den främre huven på bilen och köra tråden längs sidan på batteriet.
5

Strip 1/4-tums av isoleringen från ändarna av den svarta och vita kabeln med hjälp av tråd strippor.
6

Lossa anslutningarna på batteriet och placera den svarta kabeln i den positiva polen och den vita ledningen i den negativa polen. Refasten polskruvarna.
7

Säkra lösa kablar med buntband. Se till att de inte stör förarens kontroll eller drift av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87108.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.