Power Commander Alternativ

Prestanda datachips för din bil eller lastbil har blivit en av de största trenderna i fordonsindustrin anpassning i de senaste 20 åren. Dataprogrammerare och chips fungerar genom att förändra eller omprogrammering av bilens stock tändning, timing och bränsle inställningar injektion för att hjälpa fordonet producera mer makt. Medan Power Commander chips och programmerare är av mycket hög kvalitet, det finns ett antal konkurrenter på marknaden som producerar lika höga programmerare kvalitets bil. Jet Performance

Jet Performance erbjuder ett antal datachips och handhållna programmerare fordon som är tillgängliga för en mängd olika tillämpningar, från diesel-och lastbilar bensin till sporten kompakta bilar och sportbilar. Jet prestanda marker används på ett av två sätt, beroende på fordonets ansökan. Marker är antingen pluggas in i sub-dash diagnosporten av fordonet eller installera mellan datorn och ledningsnätet.
Bully Dog

Bully Dog prestanda programmerare är främst syftar till diesel lastbilsmarknaden och är bland de mest populära programmerare tillgängliga. Dessa system kalibrera motorns dator genom att ansluta till bilens OBD-II diagnostik port under instrumentbrädan och är monterade på lastbilens instrumentbräda ger uppdateringar i realtid om prestandan av motorn under körning. Dessa marker kan du justera motorn i farten att justera prestanda till de körförhållanden under vilka lastbilen används.
Edge Produkter

Edges produkter erbjuder flera olika programmerare som arbetar med full storlek lastbilar och terrängbilar med V-8 motorer. Dessa programmerare ansluts direkt till sub streck diagnostisk port och tillåter dig att justera motorns parametrar för att förbättra bränsleekonomin och motoreffekten. Programmeraren själv är en full-color, LCD-pekskärm som kan monteras i valfri position i lastbilens inre. En ytterligare fördel med Edge-tuner är att det kan användas som en back-up kamera skärmen när en back-up kamera är monterad. Kameran säljs separat. Tillverkar tuning produkter avsedda för användning i 1980 och senare datorstyrda inhemska bilar och lastbilar
Motorvation

Motorvation tuners. Dessa tuners arbete genom att ladda ner de specifika tuning egenskaper från Motorvation webbplats som gäller för din bil, sedan installera dessa parametrar i fordonet när tunern är inkopplad i sub-dash diagnostisk port av fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87107.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.