Hur Koppla Tow på en PT Cruiser

Din PT Cruiser kan bogsera högst en 1000-lb. släpvagnen. Detta är tillräckligt för en liten båt eller nyttofordonstrailern. Alla släpfordonets kräver signal, positionsljus och bromsljus för att möta statliga regleringar. Dessa grundläggande system drivs via en fyrvägs kontakten från dragfordonet. Det är viktigt att hålla den här kontakten inne i bilen när den inte används för att undvika att dess anslutningar frätande. Installera släpvagnskablage till din PT Cruiser kan göras med några enkla verktyg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
fyrpolig kabelnät
Scotch lås kontakter
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan av PT Cruiser och lokalisera skruvarna som håller fast bakljusen på fordonet. Ta bort dessa skruvar med skruvmejseln och dra lamporna ur sina hålor.
2

Sätt bilens nyckeln i tändningslåset och vrid till "On" läge. Sväng vänster signalen på.
3

fast krokodilklämmor på 12-volts anslutning till jord nära vänster blinkers. Varje ren metall kommer att arbeta för en mark.
4

Peka på 12-volts testlampa s sond till den nakna anslutningar på ljuset tills du hittar kraftkällan för signalen. Testet blinkar när du har hittat den rätta tråden. Upprepa denna process för att hitta strömkablarna för rätt signal-och positionsljus.
5

Anslut selen gröna kabeln till makten för rätt blinkers, den gula ledningen till makten för vänstersväng signal, den bruna ledningen till makten för positionsljus och den vita kabeln till bilens jord (svart) med scotch lås kontakter. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden.
6

Sätt selen stickkontakt genom ljuset uttaget och förbi hörnet av interiören kroppens panelen. Testa att selen är korrekt kopplad genom att ansluta till en släpvagn och testa lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86622.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.