Bilfönstret Tinting Tips & Tricks

Toning fönstren i bilen ökar din integritet och kan lägga till en elegant touch till bilens utseende. Det finns andra fördelar också. Inte bara toning minska bländning från solen och snön, det blockerar också cancerframkallande ultravioletta strålar och hjälper till att hålla krossat glas intakt i händelse av en olycka. Dessutom, enligt TintCenter hemsida, kan bilens interiör vara 60 procent svalare under varma sommardagar med riktig toning. Rengöring

att korrekt installera fönster toning, hoppa inte över att förbereda det område som ska färgas. Hålla området rent och smuts gratis är den svåraste delen av att installera fönster toning. Exempelvis framträder den kände kanten längst ned i fönstret liten svart filt hårstrån när den blir våt. För att förhindra dessa från att fastna i fönsterfilm, rekommenderar TintDude webbplats rulla ner fönstret, täcker filt med maskeringstejp och sedan rulla fönstret tillbaka upp till toppen av fönstret är 1/2 tum från toppen. Spraya fönstret med tvålvatten (Joy diskmedel, till exempel) och "raka" den ren med ett nytt rakblad. Detta kommer inte att repa glaset så länge fönstret är våt och bladet är nytt.
Installation

Undvik bubblor i din toning film genom att arbeta diagonalt från toppen vänstra hörnet med en gummiskrapa. Den TorqueCars hemsida ger råd att använda en värmepistol för att krympa filmen jämnt till glaset. Detta orsakar vatten att avdunsta och förbättrar filmens vidhäftning. Ge inte för frestelsen att skalas av och börja om - det tar tid att få ut bubblorna
Gör-det-själv-kit

. Alternativt köpa en gör-det-själv toning kit för att spara tid, såsom SnapTint kit. Välj mellan färdigskurna fönster filmer för att passa bilens märke, modell och år. För att installera, väta filmen och tillämpa den på dina fönster. Som av 2010, kostar SnapTint bil nyans kit $ 60 till $ 110 beroende på storleken på ditt fordon. SnapTint säger professionell nyans butiker laddning mellan $ 200 och $ 350 med samma kvalitet filmen.
Laglighet

innan de köper något färgbrytningssystem leveranser, först utbilda dig på fönster toning lagar och bestämmelser i ditt tillstånd. Varje statens lagar skiljer på hur mörk och reflekterande av toning kan vara, vissa inte tillåter toning alls på vissa fönster. Besök TintLaws hemsida för specifik information som rör ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85418.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.