Det bästa sättet att lägga Hästkrafter till en 350 motor

De 350 stil motorer är den vanligaste motortypen i Chevrolet och GMC lastbilar tillverkade under senare hälften av 20-talet. Dessa kraftfulla small-block motorer har genomgått flera transformationer mellan införs 1962 och avvecklas under 1998, märkbart när det gäller hästkrafter. Det bästa sättet att lägga till ännu fler hästkrafter till en 350 är att uppgradera ditt avgassystem, intag och filtreringssystem. I slutändan kommer större hästkrafter ned till gaser och ångor som påverkar produktionen. Avgassystem

350 avgassystem är ansvarig för att driva ut alla de gaser som skapas i motorn. En standard avgassystem måste balansera prestanda, brusreducering och utsläppsnivåerna samtidigt. Om uppgraderas till topp-modellen, kan det lägga till upp till 30 hästkrafter till 350. Standarden systemet ensamt ger upp till 10 hästkrafter. De bästa avgassystem är tillverkade av flygplan-kvalitet T-304 stål, men mindre dyra uppgraderingar finns i rostfritt stål. Leta efter ett system med spindel-böjda rör som bibehåller rörets raka diameter även när förvridna upp till 90 grader.
Intake System

Lika viktigt som avgassystemet är 350 luftintag systemet. Genom att uppgradera systemet luftintaget att rymma kyld yttre luften, hästkrafter i motorn ökar dramatiskt på grund av kallare luft har högre densitet. Standard luftintag system använder luft som redan är under den varma huven och kyla den genom komprimering och filtrering. Medan standarden luftintaget systemet kommer att fungera med 350 motorn, kommer att uppgradera systemet till en kall luftintaget suger in kallare yttre luft från utsidan av huven, vilket ger svalare, tätare luft i motorn och en ökning av motorns hästkrafter. Intaget Systemet lägger också ytterligare estetisk stil på bilens exteriör, och det kan anpassas för att passa utseendet på bilen.
Luftfilter

Slutligen, med hjälp av frisk luft filter, kan du ge din 350 det uppsving den behöver för att ytterligare öka sin hästkrafter. Istället för att använda utbytbara luftfilter, leta efter en återanvändbar luftfilter som du kan tvätta och städa regelbundet. Genom att ta bort smuts och uppbyggnad från filtret, gör du det lättare för luften att passera genom det, minskar ineffektivitet och öka hästkrafter. Om den används tillsammans med en uppgraderad kall luft intag systemet, kommer detta filter lägga på 350 hästkrafter genom att ta bort partiklar och skräp från den yttre luften samtidigt hjälpa miljön genom att eliminera ditt behov av disponibel luftfilter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95100.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.