Hur att rengöra och måla broms rotorer

En av de billigare sakerna som du kan göra för att anpassa din resa är att måla bromsok. Genom att bara spraya lite färg på dem, kan du ändra utseendet på bilen och ge den en sportig, prestation look, för väldigt lite investeringar. Processen att göra det är inte extremt svårt, men med allt som innebär paint, rengöring och prep arbete kommer att resultera i en bättre finish varje gång. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Brake Cleaner Review Pappershanddukar
Maskeringstejp
maskeringspapper
Hög temp bromsok färg

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjul med hjälp av däck järn och placera dem åt sidan, ut på arbetsytan. Se till att fordonet har suttit i minst 2 timmar innan du arbetar på det, tillräckligt med tid för att låta bromsarna svalna.
2

Rengör bromsoken genom att spraya dem hårt med broms renare. Detta kommer att ta bort all bromsdamm från ytan, samt städa upp bromsok för färg. Du vill också att spraya den omgivande bromsskivan också, eftersom du ska hålla maskeringstejp för att det senare, och dammet kan stoppa den från att klibba. Låt bromsen renare torka innan du fortsätter.
3

Mask av området runt bromsoket med hjälp av maskeringstejp och papper. Du vill täcka bromsrotorn, den omgivande uppskov och de flesta av fenderwell, så du kommer inte få sprutdimma på resten av fordonet. Om du vill spela det säkert, maskera ett område som inte är bromsok som du inte vill måla på.
4

Spraya hög temp bromsok färg på bromsok, först i en ljus päls. Du vill först dimma på färgen, lägger ned en klibbiga beläggningen som en gång torr, ger det andra och tredje skikten en bättre förmåga att hålla. Detta innebär att du inte kommer att få full täckning för det första skiktet.
5

Applicera den andra och tredje rockar, i ett tyngre sätt än i den tidigare pälsen. Se till att inte köra färgen, men lägger det tillräckligt våt för att få god täckning och ser bra ut. Håll ner munstycket och spraya i korta, snabba skurar, röra handen med varje munstycke för att täcka området.
6

Avmaskera suspensionen och rotorer när färgen är torr. Bolt på däcken med däcket järn. Placera fordonet tillbaka på ljudet med domkraften och domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83500.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.