Hur man gör en Lowrider bil

Låg ryttare har funnits så länge bilar har ändrats, och är fortfarande ett populärt sätt att anpassa ett fordon. Låga ryttare har varit med i berg-och rap videos, drivs de och visas av professionell bilbyggare, och de definitivt fånga uppmärksamhet. Klassiskt, är en låg ryttare ett äldre fordon, oftast från 1940-talet genom 1970-talet. Det finns många sätt att bygga dem, men den allmänna idén är alltid detsamma: Gör det lite, göra det bekvämt, och gör det lysa. Saker du behöver
Jacks och står Review, en komplett bil verktygssats
Ficklampor (om uppvärmning av fjädrarna) katalog tigersåg (om skärande fjädrar) katalog Sänkning block eller krockkuddar
Paint och en färg spruta
assistenter
Visa fler instruktioner
1

Lägre fordonet. Äldre bilar (de vanligaste låga ryttare) har oftast spiralfjädrar i fronten. Dessa kan värmas upp med en fackla medan under tryck. Detta kommer att få dem att krympa, men var noga med att göra båda sidor av samma eller bilen kan sitta snett. Ett annat sätt att sänka en spole-fjädrade fronten är att fysiskt skära spolarna. Bara vara säker på att de monterar på våren skopan på samma sätt som de kom ut, och skär dem lika. Några gamla Plymouths suspenderas med torsion-bar teknik. Enkelt att skruvarna på ändarna av staplarna undertill kommer effektivt sänka bilen.
2

Byt chocker till kortare enheter efter sänkning. Addera 3

bladfjädrarna, sänker block rekommenderas. Den mest populära höjd av blocken är tre inches. Alternativt kan bladen avlägsnas från förpackningen, men resultaten av denna metod varierar beroende på styrkan av de återstående bladen och deras ålder. (Luftkuddar är också ett alternativ, och gör bilens markfrigång justerbar. En professionell butik ska installera dessa enheter.)
4

Lägg anpassad färg och en interiör. Ingen låg ryttare är komplett utan en riktigt tjusig färg jobb. Vissa ägare går med en pärla-baserad färg som ändrar färg i olika ljus och vinklar, och andra går med en solid färg (oftast ljus), medan ytterligare andra genomför detaljerad grafik såsom eld eller kammusslor. Oavsett vilken utformning du går med, se till att massor av slipning och prep arbete utförs före målning, och en kvalitet klarlack läggs efteråt. För interiören, är en enkel vinyl installation med rörledningar accenter mycket populär, liksom velour och anpassade mattor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83233.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.