Hur man gör Blanket Sadelöverdrag för en lastbil

Blanket klädslar dölja en lastbil gamla klädsel, skydda ny klädsel, eller lägga till sin sportiga, vild eller tillbakalutade karaktär. Filtar ger värme på vintern och förhindra ben-burn från läder eller vinyl under sommaren. Handvävda filtar från Mexiko gör färgglada skal lastbil sits. Naturlig bomull filtar bo svalare på sommaren än de flesta andra filtar. Många människor som kör lastbilar Sy inte, du kan göra klädslar utan att gå nära en nål. Välj ut ett par filtar och enkla fästen för att skapa dina egna no-sy överdrag filt sits. Saker du behöver
Filtar (1 för varje sittplats, om lastbilen har ett baksäte) katalog Noter hängslen ruler eller stick, om det behövs
Assistant
Visa fler instruktioner
1

bort botten av bänk --- sätesområdet. Om det finns utrymme för att glida en rem bakom ryggstödet, lämna ryggstödet på plats. På vissa lastbilsmodeller, är det nödvändigt att ta bort hela sätet.
2

drapera en filt över lastbilens plats på längden. Huvudet och foten av duken går in mot truckens dörrarna. Klipp ett ark strumpeband till det övre hörnet av duken på toppen av sätets ryggstöd. Om möjligt, tryck på arket suspender bakom ryggstödet och hämta det nedan. Skjut den fria änden av arket strumpeband mot passagerardörren. Om du tog bort hela sätet, klipp ett strumpeband till två hörn av filten. Klippen går på toppen och nedre hörnet på filten på samma sida.
3

Gå runt till passagerarsidan av bilen och öppna dörren. Dra plåten suspender bort från ryggstödet mot fotutrymmet på passagerarsidan. Arket hängslen kommer att bilda ett "X" bakom sätet för att hålla locket filt stolen på plats.
4

Upprepa installationen av arket strumpeband med andra suspender Strap Börjar på passagerarsidan och klippning det övre hörnet av filt. Förläng suspender s andra änden till förarens fotutrymmet.
5

Tuck kanten av filten över ryggstödet. Har en assistent hjälpa dig tillbaka stolen i lastbilen interiör -. Antingen hela sätet eller sätet området bänken
6

Tuck minst 2 inches av filten i vecket mellan ryggstöd och sits.
7

Lyft den främre änden av bänk. Klipp de lösa ändarna av hängslen till filt hörnen i framtill. Om suspender spänningen är lös, klippa suspender slutar längre bort från hörnet av filten tills hängslena drar filten tätt över sitsen. Tuck kanten på filten under främre och sidokanterna av sätet --- sidorna av sätet nära varje dörr.
8

Skjut den övre kanten av filten över ryggstödet. Använd en linjal eller pinne för att trycka in den i sprickan samtidigt dra ryggstödet framåt. Få filten även på sätet.
9

Skjut stolen på plats så att den snäpper fast. Justera Påslakan genom att vika det längre in i globlinjen eller på sidorna -. Eller under framkanten på golvnivå, om nödvändigt

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83859.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.