Hur man bygger en motorcykel Flag

Utforma en motorcykel flagga kan vara en spännande och givande erfarenhet. Skapa en symbol kan framkalla personlig stolthet och utmana sig själv kreativt bidrar till njutningen. Följ dessa enkla steg för att säkerställa din motorcykel flaggan visar sig precis som du hoppats. Saker du behöver
dator
tyg
Tyg Sax
Nål och tråd
Visa fler instruktioner
1

välja färg motorcykel flagga. Dessa val kan vara symboliskt eller helt enkelt dekorativt, beroende på vilken typ av din flagga. Tänk på att färgerna ofta kan ha olika konnotationer. Till exempel, kan svart betyda styrka och nederlag en fiende. Kontrollera Enchantedlearning webbplats i referensen nedan.
2

Valde former. Oavsett om du väljer att infoga figurer eller hålla sig till ränder, liksom många tricolor flaggor gör, vara slutgiltigt med ditt val. Definierade kvadrater, trianglar och diamanter fungerar bra i stället för ett stort antal oorganiserad mindre former. Försök att hålla objekt på flaggan vinkelrätt och parallellt för en kraftigare look.
3

ihop färger och former i ett datorprogram för att testa intresset för din motorcykel flagga. Program som MS Paint är bra för denna enkla typ av projekt. Besök Microsoft.com för mer information.Create en ny fil och experimentera med färger och former från tidigare steg med hjälp av automatiska formen på menyn panelen.
4

Välj ett tyg för din flagga. Kände skulle fungera bra för någon oerfaren med sömnad. Den har också en robust slitstyrka för vind som motorcykel flaggor kommer att tvingas till. Nylon är ett annat bra alternativ eftersom det är tunt och kommer att vifta mer för en dramatisk effekt.
5

Cutout formerna för din flagga enligt din preliminära design från färgat tyg. Använd tyg sax.
6

försiktigt sy dessa former på din ursprungliga tygstycke. Detta kommer att ta lite hantverk, men en enkel löpning stygn kan utföra uppgiften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95663.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.