Honda VTX 1800 Tuning Tricks

Honda VTX 1800 är en cruiser-stil motorcykel med en 1795 kubik-centimeter V-twin motor, avsedd för avspända båtturer och medellånga sträckor touring. Även om motorn har en stor kapacitet, vinster i hästkrafter, vridmoment, bränsle körsträcka och körbarhet kommer ofta med eftermarknaden delar. De enklaste vinsterna kommer från modifiera intag, avgaser och /eller antändning. Uppgradera luftfiltret

Varje motor måste andas frisk luft och utvisa förbrukade luften. Ju enklare det är för motorn att suga in frisk luft, desto mer ström den kan göra. Ett luftfilter är nödvändigt för att hålla smuts och grus bildar sugs in i motorn. Men de flesta minska luftflödet för mycket eftersom det filtrerande mediet är wellpapp. Högpresterande friflytande filter använder oljeimpregnerade skum som det filtrerande medium som medger luft att flöda genom lättare, samtidigt som man tillhandahåller adekvat filtrering. Eftersom intag luft flyter bättre, ökar hästkrafter. Addera Tändning Upgrade

VTX 1800 är en bränsle-insprutad motorcykel. Tillsättningen av en tändmodulen tillåter ägaren att ställa motorcykeln bränsle kartan. Motorn kan trimmas för att öka hästkrafter, vridmoment, bränsle körsträcka och även flytta vridmoment och kurvor hästkrafter för bättre motor respons och körbarhet.
Exhaust Upgrade

Precis som en motor behöver intaget frisk luft så lätt som möjligt, måste den även att utvisa förbrukade gaser. Lager avgassystem är ofta mycket sammandragande för att uppfylla buller och utsläpp. Detta innebär att motorn måste arbeta hårdare än nödvändigt för att driva de förbrukade gaser ur motorn och ner genom avgassystemet. Beståndet avgassystemet kan ersättas med ett fritt flödande avgassystem som kommer att flöda gaser utan att sakta ner dem så mycket, frigöra hästkrafter. Aftemarket avgaser företag säljer kompletta avgassystem som ökar makten samtidigt uppfylla bullerkraven.
Mix and Match

Även om varje av de ovannämnda tuning tricks öka makten på sin egna, kombinera dem kan du få mest makt och effektivitet från din VTX 1800. Till exempel, medan ett luftfilter hjälper motorns förmåga luftintag, som gynnar ökar efter förbränning med en lättflytande avgaser. En friare-andning sökmotor kan du ändra tändningen eller bränsle kartor leverans med en tändmodul, för att dra nytta av de vinster i insug och avgas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86947.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.