Lägga Stripes till din bil

Lägga ränder på din bil är ett bra sätt att lägga stil och ändra utseendet utan besväret eller kostnaden för en ny lack. Vita ränder gör ett djärvt uttalande på en mörk bil, och svarta ränder gör någon färgad bil sticker ut. Dessa ränder är oftast målade som antingen en eller två ränder början vid framför kåpan och gå över taket och ner i mitten av stammen. Saker du behöver
Vax och fett remover
maskeringstejp och papper
Sandpapper
klibbduk
Paint
klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen för att ta bort damm, olja eller vax från ytan. Torka av området som kommer att få ränderna med ett vax och fett remover för att ta bort eventuella fingeravtryck.
2

tejp Använd maskeringstejp för att beskriva det område där ränderna kommer att vara. Använd tunna fordonsindustrin maskeringstejp och sedan bredare tejp på ytterkanterna av det tunna bandet. Placera maskeringspapper från kanterna på banden för att täcka ytan på bilen så att ingen sprutdimma får på färgen.
3

Sand stripen område med 300-slippapper. Detta gör den nya färgen att hålla sig till den aktuella ytan och tar bort eventuella ofullkomligheter i den befintliga övre klarlack. Torka av området med vax och fett remover igen och sedan använda en klibbduk att torka det rätt innan målning.
4

Spray färgen i tunna, jämna drag. Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt. Spraya ett tunt lager, vänta i 30 minuter för den att torka och sedan spraya en annan tunt lager. Du bör sluta med två eller tre tunna lager av färg. Vänta en hel timme eller mer innan du går vidare till nästa steg.
5

Täck färgen med två eller tre tunna lager klarlack måla. Använd samma metoder och torktid som du gjorde med färgen. Vänta 30 minuter innan du tar bort maskeringstejp och papper. När klarlack färgen har torkat, vänta en hel dag innan du kör bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83289.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.