Så monterar du ett Trailer Winch

Att ha en trailer är ganska bekvämt, eftersom du kan dra vad du vill på ryggen, plus transportera större föremål som inte får plats i en lastbil säng. Men för ännu mer bekvämlighet, skaffa dig en släpvagn vinsch. Sedan kan du ladda tyngre föremål med kraften i vinschen, utan att behöva några extra vänner. Montering av vinschen bör ta ett par timmar med handverktyg. Saker du behöver
Winch
Måttband
Permanent Drill markör hotell med bitar av metall borra
Bultar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Hålsågar
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på vinschen med måttband och markera sidan med märkpenna. Detta är den referenspunkt du vill använda för att lokalisera vinschen.
2

Mät bredden på släpet mot tungan slutet där du vill montera dragkrok och markera centrum.

Billiga 3

Passa in märket på vinschen med markeringen på släpet. Vinschen är nu centrerad på släpvagnen.
4

Använd märkpenna för att markera monteringshålen på vinschen till släpet. Gör detta genom att bara trycka på permanent markör genom monteringshålen, skapar ett varumärke.
5

Plocka upp vinschen och lägg den åt sidan så det är ur vägen. Sedan sätter en liten bit metall borr in i borren och borra ett hål i vardera av de markerade platserna.
6

Borra varje hål större med successivt större bitar. Stanna när du kommer till en bit storlek större än diametern på bulten du använder för att fästa vinschen till släpet.
7

Placera vinschen över hålen och släppa en av bultarna i plats. Krypa under vagnen och dra åt bultarna med muttrar och 3/8-tums Ratchet och uttag set. Vinschen är nu monterad på släpvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83447.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.