Hur du justerar höjden på en 5: e Wheel Trailer

För korrekt dra en vändskiva trailer från bakom dragfordonet, måste dragkroken vara tillräckligt hög för att lyfta släpet till en lämplig grad. Om det femte hjulet trailern inte är tillräckligt hög, kommer du inte att kunna tillbaka bilen i läge så att dragkroken passar undertill. Detta görs genom att med veven för att lyfta vagnen på plats, sedan justera skruvarna fästa benen på den bifogade filen hitch till önskad höjd. Saker du behöver
Skiftnyckel
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Leta veven som ligger på sidan av dragkrok, sedan medurs om du vill höja trailern till önskad position. Använd måttband för att bestämma hur mycket du behöver lyfta släpet, så att kroken kvarstad kommer att glida på plats när dragfordonet är tillbaka upp till det. Trailern bör vara lite högre än höjden på Hitch kvarstad från marken.
2

Demontera skruvarna som är inhysta på benen på fästet skumt med skiftnyckeln. Lägg märke till att hitch fastsättning har flera hål till vilka skruvarna kan infogas för att bestämma höjden av trailern när den är ansluten.
3

Placera skruvarna tillbaka in i sina hål som matchar höjden av din upphöjda vändskiva trailer. Den skumt kommer att justeras ordentligt, och släpets höjd kommer att ha ökat i processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87100.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.