Fördelar med turboladdare Över Kompressorer

Turbocharging är en form av påtvingad induktion som tvingar mer luft i en motor, varigenom mer hästkrafter. En turbo fungerar bort av avgaser till skillnad från en kompressor, som arbetar off av insugningsluften. Billigare

Turbos enheter är i allmänhet billigare än kompressor enheter. Däremot kan en omfattande turbo kit vara mer än en fullständig kompressor kit när du lägger upp alla de nödvändiga komponenterna.
Högre styrkepotential

Turbos har potential för mer makt än superchargers eftersom de kan köra mer boost, vilket är den mängd luft de komprimera.
Mindre tjuvanliggning

Turboaggregat plats mindre tjuvanliggning på en motor sedan en överladdare, som använder en rem drivs bort av motorn för att snurra sina internals och komprimera luften. En turbo verkar endast på avgaser, som skulle ha gått ut avgasröret ändå. Återigen innebär detta mer makt. Addera Mindre motorslitage

Eftersom turbon är en fristående enhet, det ger mindre slitage på motorn.


More Fun

Från en seat-of-the-byxor synvinkel, är turbos nästan alltid ansett roligare än superchargers. Makten leverans av en turbo är en plötslig rush av acceleration, och det är en av anledningarna till att så många entusiaster föredrar denna form av påtvingad induktion. En överladdad motor har mindre eftersläpning och känns mer som en kraftfull, sugmotor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95021.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.