Hur man fixar ett Stickning tändningsnyckeln en 2002 Ford Explorer

Tändningen cylindern är en enkel men viktig aspekt på nästan varje bil. Beroende på märke och modell av din bil, kan cylindern placeras på vardera sidan av rattstången eller på rattstången själv. Cylindern innehåller ett nyckelhål som tillåter dig att sätta din nyckel för att starta bilen. Om din startnyckeln sticker in din 2002 Ford Explorer, kan du ta några snabba steg för att få nyckeln vända igen eller att frigöra nyckeln om det har fastnat i cylindern. Saker du behöver Flighter Can av WD-40 eller liknande spraya smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att växelreglaget på din Explorer är inställd på "Park: eller "P". Du kanske inte kan vända eller ta ur startnyckeln om fordonet inte är i parken.
2

Vrid ratten i båda riktningar för att säkerställa att hjulen inte sitter fast i en svår situation som kan hindra dig från att ta bort nyckeln. Försök att ta bort nyckeln.
3

Spray nyckeln och cylindern med en WD-40 eller liknande smörjmedel. Detta kommer du att kunna vända och ta ut tändningsnyckeln med mindre friktion och motstånd.
4

Håll en påse med is direkt på tangenten under ca 10 minuter. Nyckeln kan ha expanderat något på grund av överanvändning och kall is kan krympa metallen bara tillräckligt att nyckeln kan tas ur start-cylindern.
5

bort panelerna runt tändningen cylindern och inspektera för trasiga bitar eller andra bitar av skräp som kan vara begränsande nyckeln från att förvandlas eller avlägsnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85801.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.