Hur Gain Max Horsepower för en 2005 Ford F-150

Så många åkare använder sitt fordon till mer än enkel pendling, ett antal olika företag tillhandahåller produkter som ökar mängden av hästkrafter som produceras av fabriken motorn. Oavsett om F-150 är utrustad med den mindre 4,2 liters V6-motor eller de kraftfulla 5.4L V8, ändringar av avgassystemet, luftintag systemet och datorn hantera alla motorns funktioner kommer att resultera i F-150 erhålla maximala hästkrafter tillgängliga från lager motorn. Saker du behöver
Luftfilter
Eftermarknad avgaser kit
Aftermarket motor tuner
Visa fler instruktioner
1

Byt filter fabrik luften med en eftermarknad filter . Öppna fordonets luftboxen sitter under huven och byta fabriken filtret för nya, högpresterande filter. Detta byte kommer att resultera i ökad effekt, vridmoment och bränsleekonomi.
2

Ändra truckens motor programvara med en eftermarknad programmerare. Anslut programmeraren till fordonets diagnosporten under huven. Följ programmerarens anvisningarna på skärmen för att ändra motorns programvara för att öka bilens hästkrafter.
3

Installera en eftermarknad avgassystem som möjliggör en mer friflytande avgaser väg. Tillverkare som Flowmaster och Magnaflow producerar avgaser kit som möjliggör bättre motor aspiration. Dessa mer friflytande avgassystem inte bara bidra till att maximera den tillgängliga hästkrafter och vridmoment, men lägger till en unik avgasljud till fordonet.
4

Använd premium bränsle. Eftermarknaden motor programmerare är kapabla att utvinna mer hästkrafter ur beståndet motorn när du använder högoktanigt bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85408.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.