Hemlagad VW Strålkastare

Om du är trött på att ha samma replikerade strålkastare som alla andra, det är en enkel och prisvärd lösning. Strax efter Volkswagen kom ut med sin Mark 4 serie bilar, en tekniker som heter Joey hittade en enkel anpassad för nybörjare och gearheads lika. Den Joey mod är en modifikation kan du enkelt göra din Volkswagens strålkastare. Verktyg och material, Värme strålkastarna

att utföra Joey mod, behöver du svart sprayfärg (helst med emalj), Glad Press och Seal Wrap, tejp, en X-Acto kniv, all- väder utomhus klar silikon och en ugn.

först bort glödlamporna, täcker glödlampa och gummislangar avledningen för varje strålkastare. Lossna de fyra metall klämmorna som håller linsen på strålkastaren.

Värm ugnen till 185 grader och när du träffar thedesired temperatur, sätta strålkastaren i mitten av ugnen och lämna den i 90 sekunder så att den svarta remsan håller linsen och montering kommer att mjukna. Dra försiktigt linsen bort av församlingen, men se till att inte gå alltför snabbt, eftersom detta kommer att gå tillbaka på.

Upprepa denna process på den andra strålkastaren.
Maskering Strålkastarna, Målning
p Detta är där X-Acto kniv och Glad Press och Seal kommer in. Skär ett överskott bit och placera den över blinker ljus, se till att du täcker hela glasartade delen. Försiktigt köra X-acto kniv mellan plasthuset och blinker ljus tills allt av överskottet skurits av. Sedan långsamt dra bort överskottet var försiktig att du har klippt alla överskottet av. Upprepa samma procedur på dimljusen samt, om tillämpligt.

Nu kommer detta att vara den största delen, huvudreflektorn. Klipp en bit Press och Seal som är större än reflektorn. Tryck längs kanterna på reflektorn för att se till att trycka och Seal på och se till att inte vikas eller överlappa wrap någonstans på reflektorn. Men istället för att klippa överskottet bort, vik överskridandet i mot mitten av reflektorn och tejpa fast den. Kontrollera att det inte finns några hål i wrap någonstans att inte röra upp några av dina tänder.

Kontrollera att du är i ett välventilerat utrymme för detta nästa steg.

Shake burken upp för att säkerställa att all färg inuti är blandat, en minut är oftast ett säkert uppskattning. Testa sedan burken på ett papper för att se till att det sprutar rätt och inte kommer ut fläckigt. Gör ett pass för de svåra att få fläckar på strålkastaren. Låt det torka i ungefär fem minuter och sedan göra en annan passera längs den. Låt det torka i ytterligare fem minuter. Fortsätt tills du är nöjd med slutprodukten.

Låt strålkastarna torka i ungefär fyra timmar och sedan dra Press och Seal wrap off.
Re- Montering

Se till att färgen är väl härdad, annars kommer kondens röra upp färgen. Låt strålkastarna sitter i ytterligare två timmar efter att dra bort Tryck och Seal, och då bör du vara redo att återmontera.

Applicera silikon längs alla kanter mellan strålkastaren huset och objektivet. Låt silikon botemedel för en halvtimme och sedan gå vidare till att sätta linsen igen och åter fästa fyra metall klämmorna. Slutligen, lägg tillbaka slangarna, vilket gör att de alla pekar ner till botten av strålkastaren för enkel dränering

Det var det -. Ni har officiellt gjort dig en unik uppsättning av VW strålkastare
. Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83295.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.