Hur man installerar ett Supercharger

Installationen av en kompressor är något du kan förutse med entusiasm, inte rädsla, på grund av den enorma makt som kommer att läggas till din motor. Genom att följa några enkla steg kan du göra installera en kompressor kit en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
Slangklämmor
Lyftarmplattor eller liknande skiftnyckel
hammare eller klubba
Borrmaskin och borr
Visa fler instruktioner
1

Clean eller torka av insidan av några slangar eller delar innan du kopplar dem för att förhindra partiklar förorenar ditt nyinstallerade kompressor.
2

Montera slangen oljan rinna ut i avloppet montering och fäst den med en slangklämma. Addera 3

Placera kompressorn på bilen, och se till att oljan dräneringsledning pekar nedåt. Sedan få under bilen för att fästa oljeledningen till avloppet i oljetråget.
4

Fäst medlöpande församling till kompressorn med 12 mm eller 3/4-tums bultar. Använd en skiftnyckel för att säkra bultarna.
5

Skjut intaget armbågen försiktigt på kompressor. Detta kommer inte att bli lätt. Du kan använda en hammare för att lägga lite kraft utan att orsaka någon skada.
6

Sätt den svarta armbågen så att den går från fender till inloppet.
7

Cut ett hål för lufttemperatursensor innan du installerar den bakre armbågen. Hålet kan göras med en borrkrona. Givaren bör placeras nära den yttre delen av armbågen böj.
8

Fäst armbågen till röret som är anslutet till luftflödet mätaren.
9

Place slang kläms fast på änden av inloppsröret. Detta gör att du kan glida på den blå gummislang som kommer att gå på änden av inloppsröret. Denna blå slangen mellan inloppsröret och bakre armbågen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94882.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.