Hur man installerar ett AEM V2 intaget på en EM2

Installera en AEM V2 kall luft intag ger en mild prestandauppgradering till någon EM2 Honda Civic. AEM V2 intaget kommer att ersätta beståndet intag luftfilter, luft box och rör luft. AEM V2 luftintag kit levereras med två baljor metall intag, tre fackföreningar gummi, fem klämmor och en kon luftfilter. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
stödbenet
Skruvmejsel Set
hylsa och spärrskaft set
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Bryt lossa muttrarna på förarsidan framhjulet med rörtång. Lyft förarens hörnet sida framför fordonet i luften med domkraft. Placera en domkraft under den främre ramen skenan på förarens sida av fordonet. Sänk bilen tills den vilar säkert på stödbenet. Ta bort hjulmuttrar lug med rörtång. Tag bort hjulet och däcket från bilen.
2

Ta bort plasthållare klipp från det inre hjulet väl på framsidan förarsidan av bilen genom att bända upp på mitten stiftet på varje hållare med platta skruvmejsel. Dra förarsidan inre hjulhuset bort från fordonet och ställ den åt sidan.
3

Lyft huven på bilen och stödja den med huven prop stången. Lossa lås som säkrar insugningsröret till insugningsröret och luftlådan med skruvmejseln set. Dra försiktigt insugningsröret från luften rutan och sedan ta bort insugningsröret och kasta. Lossa fästskruvarna för luften låda lock med skruvmejsel set och dra upp locket för att avlägsna luftfilterboxens lock. Ta bort luftfiltret.
4

Ta bort de tre skruvarna som håller luften rutan till kroppen av fordonet med socket och ratchet set. Dra luften rutan bort från fordonet och släng. Avlägsna förarsidan motorfästet mutter med hylsan och ratchet set.
5

Installera AEM V2 kall luft förbund intag gummi till vardera änden av den nedre inloppsröret. Skjut filtret konen luften på kopplingen i slutet av den lägre intag röret och montera en klämma över konen luftfilter sidan av facket och över den nedre inloppsröret sida av facket. Dra åt klämmorna med skruvmejsel set.
6

Placera en klämma över gummit facket på den motsatta änden av den lägre intag röret och dra åt den med skruvmejseln set. Skjut lägre intag röret mellan chassi och kroppen och skjut den mot motorn. Luftfiltret bör sitta löst innanför stötfångarhöljet.
7

Skjut lägre intag rörinfattning läpp över förarsidan motorfäste bult och gänga motorfästet muttern på motorfästet bulten. Dra åt muttern med hylsa och spärrskaft set. Placera plasten inre hjulet väl tillbaka in i förarsidan hjulhuset. Fäst den på plats genom att installera den plasthållare klipp. Tryck i mitten stiften i plast hållaren tills de sitter jäms med hållaren.
8

Placera hjulet och däcket tillbaka till bilen och dra åt muttrarna. Höj hörnet av fordonet utanför stödbenet med ordet jack. Ta bort stödbenet och sänka hörnet av fordonet till marken. Dra åt hjulmuttrarna med fordonstillverkarens rekommenderade vridmoment med momentnyckel.
9

Installera sista gummit unionen på insugningsröret flänsen på motorn. Placera en klämma över gummit facket och säkra facket till insugningsröret genom att dra åt ordentligt med skruvmejseln set. Placera ytterligare klämma av gummi facket och skjut det övre intaget röret i gummit unionen. Skjut klappa upp över facket för att säkra intaget röret med gummi facket och dra åt den med skruvmejseln set.
10

Skjut den sista klämman över det övre intaget röret och skjut det övre intaget röret i kopplaren tidigare installerat på lägre intag röret. Skjut klämman ner över gummit facket och dra åt den med skruvmejseln för att fästa det övre intaget röret till lägre intag röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87517.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.