Hur man målar Rocker paneler

Målning rocker paneler kan göra flera saker. För en, rocker paneler ta det mesta av den dagliga övergrepp mot din bil. Från klipporna chipping måla med olja och väg föroreningar beläggning på ytan, är rocker paneler lätt skadas. Måla skadade rocker paneler kan göra din bil ser ut som ny igen. En annan anledning att lära sig att måla rocker paneler är att vissa fordon kommer med svart eller omålad rocker paneler. Måla dem kan ge din bil ett mer elegant, enhetligt utseende. Saker du behöver
200 grit sandpapper
120 grit Wax sandpapper Mössor och fett remover
Microfiber handdukar
Paint
Primer
Klarlack måla
Maskeringstejp
Maskering papper
Visa fler instruktioner
1

Outline rocker paneler med maskeringstejp. Använd 120 papper grus sand till sand området rocker paneler som ska målas. Sand med handen på baksidan av sandpapper, hålla sliprörelse plan och jämn. När hela området är tråkigt, torka av den med vax och fett remover och en microfiber handduk. Längs kanterna av maskeringstejp
2

Place maskeringspapper så att den omgivande ytan av fordonet kommer inte skall målas. Se till att tejpa kanterna på papperet nedåt så att färg eller primer inte kan komma under det.
3

Spray ett tjockt lager primer över tidigare slipade området. Låt primern torka i 30 minuter.
4

Använd 200 slippapper för att slipa entired området. Jämna primern men inte sand igenom det helt. Slipa igenom några små områden är okej. Torka området igen med vax och fett remover.
5

Måla totalt två eller tre lager färg på rocker paneler, så att 15 till 30 minuter mellan varje skikt för färgen att torka.

6

Spray två eller tre lager klarlack färg på rocker paneler, så att 15 till 30 minuter för färgen torka mellan varje skikt. Ta bort all maskering papper och tejp innan färgen torkar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84489.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.