DIY Corvette Intag

Du kan göra din egen kall tilluft för din Corvette med enkla verktyg och några grundläggande bildelar. En kall luft intag förbättrar luftflödet till din motor så att luften kan bränsleförhållandet att öka, vilket leder till en högre förbränning i motorn. Detta ger mer hästkrafter för acceleration och förbättrad gas körsträcka som väl. Saker du behöver
180-graders böjd spindel rör
Marker
Bågfil
4 gummi PVC-rör klämmor
Luftfilter
Gummigenomföring, 3/8-tums diameter
plaströr, 3/8-tums diameter
platt skruvmejsel
Borrmaskin med 3/8-tums borr
Metal fil eller sandpapper
Hög temperatur motor sprej (tillval) katalog
Visa mer instruktioner
1

Passa spindeln bockade rör i motorrummet där intaget slangen ansluter till spjällhuset. Markera ett område på slangen cirka sex till åtta inches bort från spjällhuset att göra det första röret.
2

Använd bågfil för att kapa röret och använda en metall-fil för att jämna ut kanterna. Du kan också använda sandpapper för detta. Slip en gummi PVC rörklammer på inloppsröret. Skjut metallklämma över PVC klämman och skjut den andra delen av PVC-klämman på spjällhuset. Dra åt metallklämma på spjällhuset med hjälp av en platt skruvmejsel.
3

Bifoga en PVC klämma på den motsatta änden av insugningsröret och skjut en metallklämma över det.

4

Använd bågfil för att skära en annan bit av spindeln slang som är böjd i 45 graders vinkel och sträcker sig ned i fender väl. Bifoga en gummi PVC klämma över slutet på bockade rör och en metallklämma. Dra åt metallklämma med en platt skruvmejsel.
5

Använd en borr för att göra en 3/8-tums hål i metallen intaget slangen för massluftflöde (MAF) sensor för att passa in, liksom utsläpp slangen. MAF-givaren mäter mängden luft som sugs in i motorn.
6

Fäst luftfiltret till slutet av bockade rör och skjut en metallklämma över slangen i luftfiltret. Dra åt klämman nedåt med en skruvmejsel för att fästa luftfiltret på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86577.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.