Hur man sätter rubriker på en 2003 Cobra

Den 2003 Mustang Cobra är ett av de bästa resultaten modeller av den populära muskel bil, och levereras med en trimmad motor som är kapabel att föra ut en stor mängd hästkrafter. Det finns fortfarande begränsningar i avgassystemet dock, och en av dem är med utblåsningsgrenrören. Om du vill ändra dem och få tillbaka den extra hästkrafter, så kan du göra det genom att installera en uppsättning rubriker. Du kan avsluta denna process på ett par timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
träkloss
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Spray rost penetrerande
Header kit
antikärvningsmedel
Oljefilternyckel
3/8-tums momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Låt Cobra svalna så det är lättare att arbeta på motorn. Sätt på parkeringsbromsen och lyft den främre delen av Cobra med domkraften. Skruva loss lambdasonden från avgasgrenrör med hjälp av en skiftnyckel, sedan skruva isär grenröret från avgasröret med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
2

Koppla den positiva och negativa terminaler från batteriet med en skiftnyckel. Skruva loss startmotorn från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och sänk ner det från motorn. Unbolt passagerarsidan motorfästet mutter med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt träbiten ovanpå jack och lyft upp domkraften tills den vidrör oljetråget. Lyft motorn ca en tum med domkraften.
3

unbolt passagerarsidan avgasgrenröret från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt linjen luftkonditioneringen på passagerarsidan framerail med 3/8-tums Ratchet och uttag, och böj det en aning så att du kan installera fästet till fabriken hålet ligger något upp och bakåt på ramen.
4

Ansök antikärvningsmedel på gängorna på rubriken bultar. Installera huvudet passagerarsidan med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra åt bultarna till motorn till 13 tum /pund med 3/8-tums momentnyckel. Sänk domkraften och återanslut motorfästet till chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera startmotorn motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

skruva isär styrväxel på förarsidan av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort oljefiltret från motorn med en oljefilternyckel, är noga med att inte spilla olja i filtret. Unbolt EGR röret på förarsidan grenrör med 3/8-tums Ratchet och uttag och skruva isär röret oljestickan och ta bort den också.
6

Unbolt avgasgrenröret från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och ta bort den från bilen. Installera sidhuvudet på motor och avgassystem med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, sedan dra åt huvudet till topplocket till 13 tum /pund med 3/8-tums momentnyckel. Sätt tillbaka EGR röret med 3/8-tums Ratchet och uttag, samt installera oljestickan också. Sätt tillbaka oljefiltret för hand, och installera om styrväxel till styrväxeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
7

Anslut de positiva och negativa polerna på batteriet med 3 /8-tums Ratchet och uttag. Lyft Cobra av domkraften står med domkraft och sänk ner den. Starta motorn och lyssna efter avgas läckage i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96244.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.