Hur gör jag en större Sump för 1984-1987 CRX?

Många ägare av 1984 till 1987 Honda CRX Sports Performance fordon vill uppgradera sina fordon med eftermarknaden alternativ. Några av dessa eftermarknaden alternativ, såsom en turboladdare, kräver mer oljetryck eller mer olja föreligger i motorn. Beståndet oljetråg kan begränsa flödet av olja när de prestationshöjande alternativ läggs, orsakar oljeläckage eller begränsa effektiviteten av uppgraderingen. Byt ut pannan lager olja med en större eftermarknad oljetråg för prestandaförbättringar. Saker du behöver Sida 2 bil domkrafter
Hylsnyckelsats
Automotive vätska catcher
Motorolja
Shop trasor
Skyddsglasögon
Ny större CRX
oljetråg
Visa fler instruktioner
1

lyft den främre änden av fordonet på en hård plan yta. Använd två bilar uttag fäst vid ramen precis bakom de främre hjulhusen.
2

krypa under bilen och ta bort skölden motorskyddsplåten. Det är ett svart plastskydd som kan tas bort genom att lossa fästskruvar med lämplig hylsnyckel.
3

Leta oljetråget. Det är en stor, rektangulär svart låda på botten av motorblocket. Oljetråget har en säregen bulten på undersidan av lådan. Använd lämplig sockel för att ta bort skruven för att tömma oljan från motorn.
4

Låt oljan rinna in i en bil vätska catcher. Ställ oljan åt sidan.
5

Använd dina ögon att följa sidorna på oljetråget upp till motorblocket. Det finns en serie av kvarhållande bultarna som håller oljetråget till motorblocket, där pannan möter blocket. Använd lämplig sockel för att ta bort skruvarna.
6

Använd två händer för att bända oljetråget bort från motorn. Ta bort packningen mellan oljetråget och motorblocket och ställ den åt sidan.
7

Se anliggningsytorna på oljetråget packningen, på motorblocket och den nya oljetråget, är rena. Använd en trasa för att torka bort eventuellt skräp.
8

Placera packningen oljetråget på den övre läppen av den nya oljetråget. Placera den nya oljetråget på plats och använda fingrarna för att dra åt fästbultarna tills oljetråget kvar på motorblocket utan assistans. Använd lämplig hylsnyckel Dra fast bultarna helt.
9

Byt skölden motorskyddsplåten, sänka bilen och fyll motorn med ny motorolja.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86959.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.