Idéer för skolbussen omvandlingar

Om din familj gillar att resa eller du gillar att göra äldre saker verkar nytt igen, att omvandla en gammal skolbuss till något annat är både miljövänlig och prisvärd. Eftersom bussar är vanligen funktionella fordon, kan du brukar plocka upp en gammal skolbuss med en billig hastighet, men se till att kolla med ditt försäkringsbolag innan du köper. Många försäkringsbolag har inte politik för konverterade skolbussar. Skapa ett fritidsfordon


Om din familj gillar att resa mycket, omvandla en gammal skolbuss i ett fritidsfordon. Även skolbussar är inte normalt så bred som en traditionell RV, kan du konvertera en skolbuss för att arbeta som en. Skissa på en plan och dela bussen i sektioner, varav minst en våningssäng, ett badrum och ett kök. Du måste installera en extra elektrisk källa för att driva apparater i de flesta bussar omvandlingar. För att skapa en mer miljövänlig buss, installera solpaneler på taket för att driva ditt nya fritidsfordon.
Bänk Det

att skapa mer utrymme i en begagnad buss att transportera människor för korta sträckor, riva ut de befintliga platserna och skapa bänkar längs varje vägg, öppna upp det centrala utrymmet. Krydda upp området genom att lägga till färgglada tygklädsel dina säten, eller installera mer lyxiga säten för lite av high-end stil. Lägg små kylskåp och hinkar is sporadiskt bland bänkarna för att ge din konverterade buss en fest känsla.
Glöm inte nödvändigheter

Oavsett vad du besluta att förvandla din buss in, glöm inte nödvändigheter. En skola buss omvandlas till ett fritidsfordon behöver ett badrum, ett kök med grunderna, som en spis, diskbänk och kylskåp och åtminstone en yta att sova. En buss konverteras för korta resor behöver fortfarande ett badrum. Håll vad du planerar att använda bussen i åtanke när du skissa på din konvertering planer, och inkluderar poster som uppfyller dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84500.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.