Hur Heat Shrink Window Tint på din bil

När tillämpas korrekt, stick-on Färgtoning klär upp ett fordon. Tyvärr utvecklar fönsterfilm fläckar under ansökningsprocessen. Amatörer lämnar dessa små bubblor och hoppas att ingen kommer att märka. Du kan lära dig en professionell trick-how för att värma krympa fönstret färgton på din bil. Saker du behöver
Värmekanon
Färgtoning
Wallpaper utjämning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Få en bil värmepistol och en plast eller teflon utjämning verktyg. Kontrollera butiker som säljer tapeter material för en utjämning verktyg. Har dessa verktyg finns tillgängliga innan toning ditt bilfönster. Om du har extra nyans, lägg en liten bit på något icke brännbart, till exempel ett betonggolv. Experimentera med värmepistol för att ta reda på filmens värme tröskel. Det är bättre att upptäcka den brinnande punkten med en bit skrot än på vindrutan.
2

Följ tillverkarens anvisningar för att tillämpa Färgtoning till din bil. Du hittar bubblor och skvalpar i nyans, detta kan förväntas Addera 3

Börja med en ur vägen kanten på en bakre sidoruta.. Om du gör ett litet misstag, kommer det inte vara självklart att location.Hold värmepistol ca 6 inches från fönstret. Flytta den fram och tillbaka över en fläck snabbt och sedan dra loss den. Det är viktigt att inte låta värmen strömma till vila på en plats eller det kan bränna en permanent hål i fönstret färgton.
4

Watch för en förändring i nyans. Ofta ett "S" formad fläck visas som filmen börjar krympa.
5

Använd utjämning verktyget för att gnugga fläck i riktning mot närmaste fönstret kanten. Gnid två eller tre gånger. Om detta inte ta bort fläck, upprepa steg 3.
6

Fortsätt reparera varje ofullkomlighet tills du har en helt slät yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82895.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.