Hur man målar ett Spoiler

Spoilers, ibland kallade vingar, är placerade på baksidan av bilar och är fästa på bagageluckan. Spoilers är vanligen tillverkade av lätta glasfiber eller ABS-plast. Eftermarknad spoilers kommer överdragna med primer eller redan målat, beroende på företaget och ditt val. De flesta spoilers, även de målade sådana, inte kommer att matcha din bil så måste du måla din. Du kan förbereda och måla en spoiler på under en timme. Saker du behöver
320-grit sandpapper
Plastic prep
handduk
Wire
klibbduk
adhesionspromotor
Paint
Visa fler instruktioner

1

Slipa ytan av spoilern med 320-slippapper. Vik sandpapper på mitten och använda handen till sand. Sand i alla springor och hörn, inklusive eventuella hål eller motiv spoilern har. Sand tills spoilern är tråkig och inte har några blanka områden.
2

Torka av ytan med plast prep och en handduk. Paint kommer inte följa den släta ytan utan plast prep. Låt plasten prep avdunsta.
3

Böj änden av en bit ståltråd och sätt in det i en bult hål på undersidan av spoilern. Häng spoiler från en bjälke i garaget eller någonstans liknande. Se till att du kan nå alla sidor av spoilern.
4

Använd en klibbduk för att torka av ytan på spoilern för att ta bort all smuts och dammpartiklar. Spray adhesionspromotor på ytan av spoilern och låt den torka helt.
5

Spray spoilern med färg, håller färgen kan eller sprutpistol 12 inches från ytan. Applicera 04:57 jämna färgskikt. Vänta fem minuter mellan varje lager.
6

Låt färgen torka för en hel dag. Tryck på undersidan av spoilern för att testa färgen innan du installerar den på bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87220.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.