Hur Justera Fuel Plate på en 1997 Dodge Cummins

Bränslet plåten inne i bränslepumpen i din Dodge Ram Cummins motorn kan justeras för att tillföra mer bränsle till motorn. Bränslet plattan styr mängden bränsle som levereras till insprutarna. Genom att skjuta plattan framåt mot framsidan av motorn, kommer mer bränsle pumpas in i motorn. Detta kommer att öka hästkrafter. Denna typ av pump är endast ligger i 12-ventil motorer. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken för att öppna huven under ratten . Släpp spaken och öppna huven.
2

Hitta insugningsröret. Den är belägen på toppen av förarens sida av motorn. Fem bultar fast grenröret till motorn.
3

Ta bort 10mm stövlar som håller fast grenröret till motorn med en spärr och uttag. Lossa avgas klämman som ansluter turbo inloppet till insugningsröret, och ta bort grenröret. Bränslepumpen är placerad direkt under grenröret på sidan av motorn. Ta bort de fyra skruvarna som håller fast locket bränslepump till pumpen med en Ratchet och uttag
4

. Lyft locket från pumpen att visa bränslet plattan. Bränslet plattan har två skruvar som håller fast den vid pumpen. Monteringshålen i bränslet plattan är ovala så plattan kan skjutas till önskad plats.
5

Lossa skruvarna på bränsle plattan med hjälp av en skruvmejsel. Skjut bränslet plattan mot framsidan av motorn och dra åt skruvarna.
6

tillbaka locket bränsle plattan och dra åt skruvarna. Montera insugningsröret och dra åt skruvarna med ett Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84615.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.