Hur man målar EVO baklyktor

Måla bakljusen på din EVO kan snabbt och enkelt uppdatera utseendet på din bil. Tinted eller målade bakljus kan köpas på fordonsindustrin tillbehör butiker, men kan bli dyrt. Att lära sig att måla EVO baklyktor kan tillåta dig att freedome att ändra dina bakljus så ofta du vill med endast kostnaden för vissa sprayfärg. Saker du behöver
Ratchet /Hylsnyckelsats
Maskeringstejp tvättsprit
Rags
brukskniv 2 burkar sprayfärg
1 burk klarlack måla

Visa fler instruktioner
1

Pop stammen och ta bort bakljusen. Den stora delen av bakljuset kan nås genom att dra tillbaka filten materialet från hörnet och ta bort muttrarna och kabelclipset från baksidan av lamporna. Den lilla delen av varje baklykta ligger på bagageluckan och kan nås genom att lyfta upp hörnet av filtmaterial på bakluckan och ta bort muttrarna och kabelclipset för belysningen. Efter att ta bort muttrarna och ledningar från lamporna, dra bakljus bort från utsidan av bilen.
2

Placera EVO bakljus med framsidan uppåt på en stor bit kartong eller tidning. Detta material kommer att få färg på den, så se till att du kan kasta bort det. Placera detta och bakljus i ett väl ventilerat utrymme.
3

Gnid ytan av bakljusen med en ren trasa och lite tvättsprit. Detta rengör ytan och förbereder det som ska målas.
4

Place maskeringspapper över de små vita linser på varje bit av EVO baklyktor. Använd en mattkniv för att skapa rena, raka linjer runt detta område. Det vita området är för omvänd lampor och bör inte målas, utom med klarlack måla.
5

Skaka burken med målarfärg mycket väl och sedan spraya tre rockar på varje bit av baklyktor . Låt varje lager torka helt innan du lägger till en annan.
6

Spray två lager cleat päls färg på varje bit av bakljus och låta varje torka helt. Låt baklyktor att torka innan du tar bort maskeringstejpen och innan du sätter tillbaka dem på EVO.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83143.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.