Hur du gör din 1999 Jeep Cherokee Faster

I USA kom 1999 Jeep Cherokee utrustad med en 4,0 eller 2,5 liters motor. Den 4,0 liters motorn var den mest populära, särskilt med terrängkörning publiken. Det finns flera alternativ för att göra det Cherokee snabbare. Vissa kan göras enkelt av ägaren, medan andra alternativ kan behöva hjälp eller tjänst av en utbildad professionell. Instruktioner
1

Omprogrammera din Jeep dator med en Flashpaq från Superchips. Denna handdator kan ställa både motor och transmission för optimal prestanda. Omprogrammering datorn även kan förbättra bränsleekonomin och körbarheten. Enheten är praktiskt när "check engine" lampan tänds och felkoder måste läsas. Det installeras enkelt i omborddiagnos porten sitter under instrumentbrädan, utan verktyg. När uppdateringar för datorn finns tillgängliga kan de laddas ner från Superchips nätet. Detta kan användas med antingen motor alternativ.
2

Lägg en kompressor till någon av motorerna för att öka hästkrafter och prestanda. Beroende på den valda kit, bör det finnas tillräckligt med utrymme under huven av Jeep att passa in i kompressorn utan att skära ett hål i huven. Installera ett av dessa kit är en engagerad process, och bör utföras av en bil professionellt. Ökad bränsleekonomi kan vara en extra fördel av kompressor, eftersom det orsakar bränsle kan brinna effektivare.
3

Tune upp din motor. Denna rutin underhåll ofta blir skjutas över tid eller glömt bort helt och hållet. Titta i instruktionsboken för att ta reda på vad Jeep rekommenderar för en TuneUp. Ren olja, ett nytt bränslefilter, samt nya kontakter och kablar är bara grunderna, men kan innebära en stor skillnad i hur din Jeep är igång.
4

Ersätt det gamla avgassystemet med en eftermarknad en. Detta är ett projekt som kan göras av ägaren med några verktyg och en bra Avgaskit. Butiker installerar också avgaser kit för ägarna. En bättre avgassystemet hjälper motorn "andas" bättre, vilket kan öka hästkrafter och förbättra motorns prestanda. Observera att vissa ljuddämpare är starkare än andra, och vissa kan vara alltför högt för lagstiftning bullerbekämpning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86864.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.