Hur man installerar en Anslutning Trailer ljus på en 1999 Chevy

Installera en sele släpvagnskablage på en 1999 Chevrolet Silverado är en enkel procedur som du har rätt verktyg. Kontrollera att du har rätt kablage för släp du tänker bogsera. Det finns flera olika typer som finns, inklusive en fyra stift selar för mindre släp, fem och sex selar stift, och sju-pin selar. De senare är avsedda för lsuch Arger trailers som båttrailers, släpvagnar Husbilar och hästtransporter. Dessa vagnar kommer utrustas med elektriska släpvagnsbromsar. Saker du behöver
Trailer ljus T-koppling
Medelstora kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort bakluckan för enklare åtkomst och sedan bort Chevrolet Silverado s bakljus förarsidan med Phillips-skruvmejsel. Använd en magnet för att hålla skruvarna så att de inte går förlorade.
2

Lossa ledningarna från kabelnätet som fäster på bakljus huset genom att trycka ner på selen utlösningsmekanism på selen "plast hölje. Ställ kåpan åt sidan med linsen uppåt för att undvika repor.
3

Installera trailer ljus T-kontakten i bilens ledningsnät. Det finns tre anslutningar på T-kopplingen. Eftersom det är applikationsspecifika till 1999 års Chevrolet Silverado, kommer endast den ena sidan av T-kontakten passar i kabelnätet korrekt. Tvinga inte det om det inte passar.
4

Installera fordonskoordinater sele släpvagnskablage till T-kontakten och dra släp-side kontakten nedåt genom kroppen av lastbilen och runt plast vakt vid botten av sängen tills det kan ses under fordonet
5

Re-installera Chevrolets bromsljuset genom att ansluta T-kontakten till bromsljuset husets ledningar. Montera huset bakljus på plats och sätt tillbaka skruvarna.
6

Fäst trailern sele slutet ledningar till undersidan av fordonet med hjälp av plast buntband så att den inte kan dra på marken. Lämna ungefär 16 inches av lösa ledningar så att den lätt kan nå selen släpvagnskablage utan sträckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86089.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.