Så för att hålla vattnet borta från Nerf Bars

Nerf Bars är rörformade kliva barer som du kan lägga till sidor fordon nära dörrarna. Staplarna är utformade för att ge ett extra steg för passagerare när de gå till eller fordon som sitter högt från marken, t.ex. fyrhjulsdrivna fordon. Eventuella Nerf bar som inte är av rostfritt stål kan rosta inifrån som vatten samlas inuti dem. Eftersom vatten normalt inträder Nerf bars vid de öppna ändarna av röret, måste de öppna ändar vara maximerad för att eliminera vatten posten. Saker du behöver
Klavar
gummi från gamla däck
Razor kniv
Justerbar geometri kompass
Tube för klar silikon tätningsmedel för utomhusbruk
Visa fler instruktioner

1

Mät hålen på vardera ände av nerf bar med ett par mätinstrument bromsok. Placera bromsok tips inuti varje hål och flytta bromsok käftarna utåt tills de rör de inre sidorna av hålet. Skriv ner diameter mätning på ett papper, eller gör en mental anteckning om mätningen.
2

Rita en cirkel på en gammal bit däcksgummi som inte har några sprickor i den, vilket gör den cirkulära bit gummi samma diameter som mäts med hjälp av passare. Om du inte kan hand-rita en fin cirkel, använd en geometri kompass. Även kisel tätningsmedel kommer att användas under installationen locken gummi end, försöka få de runda gummi bitarna så nära den uppmätta diametern som möjligt.
3

Skär runda cirkulära bitar av gummi från däck skrotar, med hjälp av en vass rakkniv kniv.
4

Applicera silikon tätningsmedel till det inre av nerf ändarna bar röret, tillämpa den generöst. Denna första tillämpningen av kisel tätningsmedel bör vara en fin tjock pärla precis vid kanten av röret hålet.
5

Tryck på den runda bit gummi i nerf bar hålet medan tätningsmedlet fortfarande är våt. Trim kanterna på gummiproppama med en rakkniv kniv efter behov tills de passar inuti nerf bar slutar tätt. Sedan försöker sätta i den igen. Den våta silikon tätningsmedel kommer att tillåta de nyskapade gummiproppama att glida in lätt. Skjut in den tills gummit är i jämnhöjd med den yttre kanten av nerf bar röret.
6

Applicera en slutlig sträng silikon fogmassa runt den yttre kanten av gummiproppen och låt det härda i flera timmar. Den kisel torkar in i en tjock gummiliknande konsistens, ger en perfekt tätning mellan gummiproppama och de inre ändarna av nerf bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86289.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.