Hur man installerar en eftermarknad ljuddämpare

Lägga eftermarknaden delar till din bil eller lastbil kan du anpassa din resa utifrån din specifika smak. Från anpassade hjul och däck, stötar prestanda, stöttor och suspensioner till spoilers och vingar, det finns ingen gräns för vad du kan göra för att anpassa din bil. För dem som vill krydda sin bils utseende och ljud, överväga en eftermarknad ljuddämparen. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en direkt passning eller universell ljuddämparen. Universal ljuddämpare passar alla bil, men du kan behöva skära, svetsa och tillverka delar så att den passar just din bil. Direkta passform ljuddämpare ersätter beståndet ljuddämparen perfekt med en enkel bult i installationen.
2

bort din gamla ljuddämparen. (Se "Hur man tar bort en ljuddämpare," under Relaterade eHows.) Addera 3

Bifoga din nya ljuddämparen med en spärr eller skiftnyckel till avgasröret där den gamla ljuddämparen bifogas. Vanligtvis finns det en U-bult som håller ljuddämparen på plats.
4

Få nya ljuddämparen på plats är löst hållen av klämmorna. När du har checkat ut och såg till att du buntar ihop det ordentligt, dra åt alla bultar.
5

Slå på bilen och kolla efter läckor. Du kommer att känna luft som kommer ut från ljuddämparen kvarstad plats om det inte är på riktigt. Om ingen luft läcker ut, sänka din bil och du har slutfört jobbet. Om du känner luft, gjorde du inte installera den på rätt sätt. Stäng av bilen av och justera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82913.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.