Så Anslut ledningarna för en blinker på en Trailer

Många fordon är utrustade med en dragkrok för att transportera stora objekt mycket lättare. Men för att en släpvagn för att dras lagligt, det måste ha arbetat blinkers, bromsljus och varselljus. När släpet är fäst på fordonet, måste släpvagnen kabelnät fästas på fordonet så att föraren kan manövrera tänds under körning. Lyckligtvis ansluter en släpets lampor är enkelt och kan göras på samma sätt för de flesta fordon. Saker du behöver
Stoppklossar
Ficklampa
T-1-kontakt (tillval) katalog Avbitare (tillval) katalog Kopplingsadapter (tillval) katalog eltejp (tillval)

Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen på både fordon och släp. Placera stoppklossar bakom och framför minst ett hjul på släpvagnen.
2

krypa under den bakre delen av fordonet och hitta ledningsnätet. Fordon som sätts upp för bogsering vanligtvis har ledningsnätet nära dragkroken eller nära en baklykta. Ledningsnätet kommer att bli en samling av olikfärgade trådar och kommer alltid att ha en av varje av grön, gul, vit och brun tråd.
3

Hitta pluggen kabelstammen. Nästan alla fordon som gjorts sedan mitten av 1990-talet, som sätts upp för bogsering har en Kopplingsadapter för ett dragfordon. Anslut ledningsnätet från dragfordonet i ledningsnätet på ledningen fordonet. Om antalet trådar på varje är annorlunda, använd en extra adapter som brygga mellan dem. Om ledningen fordonet inte har en Kopplingsadapter av något slag, fortsätt till nästa steg.
4

Öppna bilens huv och koppla bort batteriet. Återgå till bilens kabelstam och skarva kablarna för att installera T-1-kontakten. Skär varje tråd, band 1/2 tum av isoleringen från varje ände av skarven och anslut ändarna till samma färgade kabeln på T-1-kontakten genom att vrida tråden tillsammans. Beroende på vilken typ av T-1-kontakten, kommer layouten att bli något annorlunda, men färgerna är standardiserat på alla kablage. Linda de skarvade anslutningar med eltejp.
5

Plug släpets ledningsnät i T-1 adapter. Återanslut batteriet och testa alla lampor. Om någon av lamporna inte fungerar, koppla bort batteriet och kontrollera ledningarna anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84356.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.