Hur man installerar en Wrap Header Heat

Huvuden, fastskruvade avgasportarna av en motor, är de komponenter som är ansvariga för dirigering förbrukade motor gaser ur en bil och in i avgaserna. På grund av den höga temperaturen på luften som kommer ut av en motor, headers är föremål för enorma mängder värme. Detta i sin tur påverkar närliggande komponenter och kan faktiskt minska motorns effekt. För att minska mängden värme som strålar ut från rubriker, sidhuvud wrap - som är billigare än keramisk beläggning - ofta lindas runt huvudena. Saker du behöver
Vattenflaska
Spray eller behållare för vatten
wrap Header värme
slangklämmor eller header band wrap
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort rubriker från motorrummet om de fortfarande är installerad på motorn. Den exakta proceduren för att ta bort rubrikerna varierar beroende på märke och modell av din bil, så du kanske vill rådfråga en verkstad handbok för detaljerna på att ta bort dem.
2

Rengör huvuden noggrant med en rengöringsmedel som Simple Green eller en liknande avfettningsmedel för att ta bort smuts och olja från dem. Torka rubriker. Torka dem med sprit och en ren trasa.
3

Blöt wrap header värme i en behållare med vatten innan du påbörjar installationen. Du kan också helt enkelt njuta av skalet med en sprayflaska fylld med vatten. Detta kommer att göra det lättare att linda värmen sjal runt huvudet slangen och minska mängden fibrer som kommer fri wrap. Detta kan inte vara sant för alla märken av header värme wrap, så se anvisningarna som medföljde wrap att se till att detta är OK.
4

Börja inslagning huvudet linda runt huvudet, börjar vid slutet av rubriken att bultar till motorn, motsatt den ände som ansluter till avgaserna. Vira den runt huvudet två gånger, överlappande kanten av omslaget med ca ¼ tum. Stoppa inslagning och använda en header slips värme wrap eller en slangklämma för att säkra wrap på plats.
5

Fortsätt att linda värmen lindas runt huvudet, överlappande kanten av tejpen med ¼-tums . Dra wrap tätt som du går för att upprätthålla spänningen på den. Stanna ibland och kontrollera att omslaget bor tätt.
6

Linda enskilda header rören tillsammans med omslaget om de blir för nära varandra för att passa wrap runt dem individuellt. Fortsätt att använda ¼-tums överlappning. Installera rubrikerna i motorrummet. När motorn startas för första gången, kommer wrap röker lite som en del av härdningsprocessen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95367.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.