Hur Custom Auto Klädsel

Om du kan sy, kan du förmodligen åter klä din bil. Saker du behöver
Wrench /tång /Hylsnyckelsats
symaskin sax
tunga tråd
stoppningsmaterial i ditt val
rördragning (tillval) katalog Sprättare
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort sätena. Det finns vanligtvis fyra bultarna på varje hörn av basen av sätet håller den direkt till ramen. Du kan behöva ta bort en plast bult lock med en skruvmejsel.
2

Demontera sätena. Leta reda på och ta bort bultarna som fäster ryggstödet till basen av sätet. Detta steg är valfritt, men beroende på utformningen av din plats, kan vara lättare att installera ny klädsel.
3

Använda en sprättarkniv separera sömmarna på sidorna av sittdyna från fram-och bakstycket. Kasta inte bort det tyg /läder, eftersom detta kommer att bli ditt mönster.
4

Samla dina "mönster" bitar och lägg dem på din nya stoppningsmaterial. Din gamla klädsel kan ha sträckt ut ur formen genom användning, så ha detta i åtanke och göra justeringar om det behövs. Klipp ditt mönster ur materialet och sy ihop med din symaskin och tunga tråd. Var noga med att tredubbla stygn materialet, eftersom sömmen måste vara mycket stark.
5

Inspektera skum kuddar av dina platser att se till att de inte slits eller färgas. Om de är, kommer de att behöva bytas ut. Om de är i gott skick, bara glida den nya klädseln över kuddarna. Klädseln måste passa extremt tätt över kuddarna. Om den inte gör det, kommer du att behöva justera dina sömmar.
6

Re-montera sätena, och installera dem på fordonet.

Du bör nu ha attraktiva ny klädsel i din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82977.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.