Hur man tar bort förkromning Off av lättmetallfälgar

Många aluminiumlegering hjul har en glänsande krom pläterade på hjulen. Med tiden kan faktorer såsom salt, fukt och allmänt slitage orsaka gropar och andra repor i ytan av förkromade hjul. Du kan åtgärda dessa problem genom att ta bort förkromning och lackering hjulen med en ny beläggning av krom eller annan färg eller finish. Ta bort förkromning är inte en svår process, men det kommer att ta flera dagar att genomföra alla fyra hjulen. Saker du behöver
däck järn
Lättmetallfälgar
brytjärnet
Wheel polska
Medium sandpapper
Ström Sander (tillval) katalog 1200 sandpapper
mjuka trasor
Visa fler instruktioner
1

Ta fälgarna från fordonet genom att skruva loss hjulet från hjulbas med ett däck järn. Lossa det övre vänstra bulten, då den nedre höger, sedan upp till höger och längst ner till vänster. Detta mönster frigör stress placeras på en bult för att hindra kanten från skevhet. Avlägsna däcket från fälgarna med en liten brytjärnet.
2

Applicera en beläggning av hjul polera hela hjulfälgen. Låt polish sitta på kanten i ungefär fem minuter.
3

Slipa ytan av hela hjulet med medellång-grit sandpapper tills det mesta av förkromning avlägsnas. Om du har en makt slipmaskin, detta gör slipprocess gå mycket snabbare.
4

Coat hela fälgen med hjulet polera en gång. Låt det sitta i ytterligare fem minuter. Sand fälgen med sandpapper igen, denna gång med 1200 slippapper.
5

Applicera en sista beläggning av hjulet polish och låt det sitta i fem minuter. Skrubba hjulet med stålull för att avlägsna de sista spåren av förkromning och polera metallegering under förkromning.
6

Skölj hjulen med rent vatten och torka med en mjuk trasa för att avlägsna alla polish och krom rester från hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86569.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.