Hur man gör en Jetta kraftfullare

Volkswagen Jetta är en populär kompakt sedanmodell som finns i ett urval av motorer. Medan basen 2,0 liters I4 är i allmänhet ignoreras av tillverkarna av eftermarknaden delar som ökar prestanda, kan den 2.5 I5 och turboladdade gas-och dieselmotorer förbättras genom en kombination av intag, avgassystem och motor dator omprogrammering för att generera mer hästkrafter och vridmoment , samt för att leverera en förbättrad avgasljud. Saker du behöver
Intake kit
Avgassystem
Computer omprogrammera
Visa fler instruktioner
1

Byt intaget. Beståndet intag systemet på Jetta består av en sluten airbox med relativt liten plastslang. Genom att ersätta de stock komponenterna med en kall luftintag, kommer du att installera en större luftslang med en stor koniskt luftfilter och en värmesköld. Detta kommer att öka luftflödet till motorn när du lägger till en trevlig intag vrål. En mängd olika företag gör Jetta-specifika intag, installation av som kräver några grundläggande handverktyg och ungefär en timmes arbete.
2

Byt ut avgaserna. Lager avgassystem är utformade för att vara tyst och innehåller restriktiva böjar. Genom att ersätta avgaserna med en eftermarknad enhet, kommer du att förbättra effekt och ljud. Turboladdade Jettas stor nytta av en eftermarknad avgassystem eftersom reducerat mottryck ger turboaggregatet att buffra tidigare och håller högsta höga laddtryck lättare. Du kommer att behöva tillgång under bilen för att byta ut avgaser, men installation kräver endast grundläggande handverktyg och en grundlig pre-blöt av avgaserna bultarna med en penetrerande olja.
3

programmera ditt motorns dator. Omprogrammering datorn kommer att justera bränsle och luft trim, och kommer att förändra höga laddtryck om bilen är utrustad med en turbomotor. Både turboladdade och femcylindriga Volkswagen motorer gynnas tuning, som kan anpassas för att maximera kraften potential premium bränsle. En mängd olika företag säljer utrustning som att programmera ett lager motorns dator. Sådan utrustning omfattar handhållna tuning enheter, av vilka några kan integreras med en smart telefon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96596.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.