Hur koppla in en varvräknare till en MSD Ignition

Oavsett om du har en fabrik, OEM varvräknare eller en eftermarknad spårvidd, är korrekt installation med elektrisk gnista systemet avgörande för att få en korrekt behandling. De flesta varvräknare är utformade för att ansluta direkt till spolen eller HEI porten på de flesta återförsäljare. Denna OEM-centrerad paradigm är av lite hjälp till många heta rodders som har installerat en eftermarknad MSD Tändsystem kontroll i deras fordon. Lyckligtvis har de flesta varvräknare är kapabla att ansluta direkt till MSD tändning kontrollbox med lite problem. Saker du behöver
Wire strippor
12-gauge fordonsindustrin tråd
Manliga och kvinnliga kontakter
Volt testlampa
Visa fler instruktioner
1

Skala slutet av trigger kabeln för varvräknare, och placera en hona-till-hona till det. Montera ny kabel från hona /hona, och köra kabeln direkt från spolen genom en öppen punkt på brandväggen. Kör nog tråd för att nå MSD box tändningsstyrning monterad på brandväggen i motorrummet.
2

Kör nog tråd för att nå MSD box tändningsstyrning monterad på brandväggen i motorrummet. Klipp tråden från spolen, och band i slutet av det med tråd strippor.
3

Bifoga en hankontakt till slutet av tach trigger kabeln. Skjut hankontakt till porten på sidan av MSD ​​tändsystem styrbox.
4

Fäst jordledningen för varvräknare till en lämplig jordplan på din bil. Haka tändningen /ACC tråd och belysning tråd till lediga tjänster på säkringsplinten på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86882.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.