Hur koppla in en varvräknare på en '89 Chevrolet S10 2.8L

Varvräknare göra mer än att bara registrera hastigheten på motorn. De kan också berätta om eventuella problem med motorn, t.ex. en misständning cylinder eller övervarvning. Varvräknare hjälpa dig att få den bästa bränsle körsträcka medan bogsering eller körning genom att du kan övervaka motorns varvtal och anpassa din körning därefter. Installera en varvräknare på 2,8 Chevrolet S10 är så enkelt som korrekt installera fyra trådar. Saker du behöver
Skruvmejsel
1/4-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Montera fästet på instrumentbrädan i bilen där du vill varvräknaren som skall monteras. Använd skruvar som ingår i satsen för att säkra fästet till instrumentbrädan, men undvika att placera varvräknare fästet direkt framför ratten.
2

Montera varvräknaren på fästet, och sedan köra ledningarna ner på baksidan av instrumentpanelen, sedan genom brandväggen i motorrummet med hjälp av någon av de redan existerande hålen. Addera 3

Öppna huven på lastbilen, sedan koppla truckens batteri. Dra ledningarna genom brandväggen och in i motorrummet. Det bör vara fyra trådar totalt, två svarta jordkablar och två röda trådar makt. Vrid de två svarta jordkablar och bifoga dem till en ren, omålad chassijorden. Inte fästa dem till den negativa batteripolen.
4

Separera de röda trådarna. Man har märkt distributör. Leta truckens distributör på baksidan av motorn och anslut kabeln varvräknare strömmen till distributören bly. Bänd upp utanför motorrummet säkringsboxen, sedan skruva isär själva lådan från ramen av lastbilen.
5

Leta tändningen säkringen i säkringsskåpet, vrid lådan över att lokalisera och identifiera dess motsvarande ledningsdragning. Skarva kabeln varvräknare makten i tändningslåset tråden så att när trucken är på varvräknaren är på, men det kommer inte att vara en parasiterande drag på batteriet när bilen är avstängd. Sätt tillbaka säkringsdosan, sedan tillbaka locket. Sätt tillbaka truckens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86727.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.