Hur man använder Min Edge Juice With Attitude

Ström programmerare, eller chips, är en vanlig uppgradering för diesel entusiaster som söker extra hästkrafter och vridmoment från sina fordon. Den Juice med Attitude kombination chip och skär är tillverkad av Edge företaget och tillgängliga för Ford, Chevrolet och Dodge diesel pickups. När det väl har installerats, den ger en juice med Attitude förarna möjlighet att justera effektnivåer och samtidigt övervaka viktiga faktorer, såsom avgastemperatur, via en digital display. Instruktioner
1

Vrid fordonets nyckeln till "ON"-läget och vänta på Attitude monitorn att lysa. Första gången användare kommer att behöva acceptera "Användarvillkor" genom att trycka på "Enter"-knappen på sidan av skärmen för att komma överens. Vänta på delad skärm visar "boost", "EGT", "RPM" och "backmanövern" att visas.
2

Tryck på menyknappen på sidan av Attitude displayen för att ändra visningsalternativ . Välj "Display" och välj en inställning som ger den information som du vill bevaka. Justera bakgrundsbelysningen i displayen genom att trycka på "Enter" när du tittar på huvudskärmen. Varje gång man trycker på ENTER, kommer ljuset minska eller öka.
3

Tryck på menyknappen tills "Setup" visas. Använd upp och ner pilarna för att markera "Juice Configuration" och tryck på "Enter". Markera de funktioner som styrs av juice, såsom maximal avgastemperatur, maximal boost och skiftande. Använd upp och ner pilarna för att ställa in gränsvärden för varje funktion och tryck på "Enter" efter varje post. Välj inställningarna baserat på förmågan av ditt fordon för att hantera extra hästkrafter och vridmoment.
4

Justera nivåerna Juice strömmen genom att trycka på upp-och ned-pilarna på sidan av Attitude bildskärm som helst medan det huvudsakliga parametern visning visas. Den nuvarande Juice effektnivå visas i en liten, mörk digital fyrkant i det övre högra hörnet på Attitude skärm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86938.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.